The Intelligent Data Exchange (IDX) landingpage hero

IDX – Uppnå en ny nivå av enkelhet, hastighet och skalning med en managerad tjänst som kan hantera allt från enkla filöverföringar till stora komplexa integrationer

Graz Solutions har designat IDX baserat på 20 års erfarenhet inom finansiella tjänster. Förutom full integration med SAP-lösningar kan IDX snabbt och säkert samla in data från merparten av ledande affärssystem.

En managerad tjänst anpassad efter era unika behov

Ett företags ekosystem kan förändras snabbt och för varje ny integrering växer komplexiteten.


Oavsett om ni behöver samla in data från en handfull datakällor eller tusentals kan ni slippa komplicerade, utdragna processer som inte bara binder upp viktiga interna resurser men som även riskerar att bli kostsamma. IDX är en unik plattform som samlar all er data och omvandlar det enorma informationsflödet till hanterbar data. Eftersom tjänsten är en samlingsplats för flera integrationer kan vi på Graz Solutions hjälpa er att designa inbyggda anslutningar så att ni kan komma åt och använda data från en mängd olika källor. Inklusive specialdesignade affärsprogram eller verktyg som körs på äldre plattformar.  

Kontakta oss idag och ta chansen att prova på IDX kostnadsfritt!

IDX Logotype

Fördelar och funktioner

 • Få en managerad tjänst

  IDX är en managerad tjänst vilket innebär att det är vårt ansvar att säkerställa att kundens integrationer och automatiserade processer fungerar som de ska. Vårt kundlöfte vilar på att rätt information går från och till de datakällor som är relevanta för våra kunder.
 • Stöd för alla datakällor

  Vi är en SAP partner och vår lösning finns tillgänglig på SAP Store. Förutom SAP-lösningar har Graz utvecklat integrations-plugins för alla ledande affärssystem och ekonomihanteringssystem. IDX använder en helt unik plug-in-strategi och vi hjälper dig att designa inbyggda anslutningar när din verksamhet behöver ändras och växa.
 • Kom i gång med minimal ansträngning

  Eftersom Graz hanterar implementerings- och konfigurationsprocessen slipper ni binda upp viktiga interna resurser och kan fortsätta att fokusera på er kärnverksamhet. IDX är en managerad tjänst och vi löser allt från implementering, support och hantering av teknisk plattform vilket resulterar i en fullt automatiserad intergrationsprocess.
 • Skydda verksamhetskritiska affärsprocesser

  Många företag är beroende av manuell dataintegration för att driva kärnprocesser som efterlevnad och finansiell rapportering. Genom att automatisera dataintegrationen med IDX kan din organisation både minimera risken för misstag och era IT-kostnader.

Vill du veta mer om IDX?

Bli kontaktad av någon av oss!